Skip to Content
Vrijgezellenfeest? Maak het onvoorspelbaar!

Vrijgezellenfeest? Maak het onvoorspelbaar!

Het is gebeurd: je beste vriend of vriendin is verloofd en stapt binnenkort in het huwelijksbootje met zijn/haar grote liefde. Voor dat gebeurt, moet je wel nog een vrijgezellenfeest organiseren waar de komende tien jaar over gesproken wordt. Eén die dus niet té voorspelbaar is.

Bij het organiseren van een groepsevenement zijn er evenveel meningen als mensen aanwezigen. Dat maakt het moeilijk om iedereen te behagen. Wat gaan jullie doen? Waar gaan jullie heen? Wanneer en voor hoe lang? Maak het vrijgezellenfeest nóg leuker en boek een reis waarbij de bestemming nog voor iedereen een verrassing blijft. Bovendien wordt er heel wat voor jullie geregeld: de vluchten en het hotel worden geboekt, én er kan een transfer voorzien worden. Het enige wat jullie dan nog moet doen is een datum en een budget afspreken. Easy does it!

Story image

Het feest begint al op het vliegveld
Zie je het al voor je? Je hebt je smartphone in de hand én de kraskaart die jullie unieke code weldra onthult. Iedereen staat om de aanstaande bruid of bruidegom heen om te zien welke plaatsnaam op het scherm verschijnt van zodra die de code intoetst. Wat zal het zijn? Hoe zal iedereen reageren? Wij noemen dat de srprs-experience, geloof ons vrij dat is écht spannend. Bovendien is de aanstaande bruid/bruidegom niet de enige die in spanning wordt gehouden, maar beleeft de volledige groep die unieke ervaring. Vervolgens stappen jullie in het vliegtuig en is het aan jullie om bij dit feestje zelf de slingers op te hangen.

Story image

Wat als je eenmaal op de bestemming bent?
​Als je een verrassingsreis boekt betekent het uiteraard niet dat je in the middle of nowhere strandt. De bestemmingen worden stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen, er is dus altijd wel iets te doen! Bovendien is het ontdekken van de stad een uitdaging op zich. Jullie kunnen precies doen waar jullie altijd plezier aan beleven: iets gaan drinken, lekker eten, een spannende activiteit ondernemen,...Alles vindt plaats in een geheel nieuwe omgeving wat de ervaring des te onvergetelijk maakt. Bovendien zijn de spelletjes en opdrachten die bij een vrijgezellenavond horen nóg toffer wanneer niemand je kent.

Al op vrijgezellentrip geweest?
​Schenk de newlyweds dan deze geweldig leuke verrassing aan de hand van een bon op hun huwelijksfeest. De vlinders zullen des te enthousiast fladderen bij de ervaring van hun verrassingsreis.

Story image

Wat is srprs.me?

Met srprs.me boek je een reis zonder vooraf te weten wat je bestemming is. Je komt die namelijk pas te weten via een persoonlijke krascode en online reislink die pas je bestemming onthult óp het vliegveld op het moment van je vertrek. Om te weten wat je best meeneemt, krijg je vooraf wel nog het lokale weerbericht doorgestuurd. Ga je liever op reis met de auto? Ook dat is mogelijk! Het is hoe dan ook de ultieme verrassing! De spannende aanloop naar een vakantie, het krasmoment, het vertrek naar een onbekende bestemming; het zijn stuk voor stuk ervaringen die je moeilijk kan beschrijven zonder ze te beleven. 

Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!