The Grand Giftcard Show!

In december staat de giftcard centraal bij srprs.me!

Dinsdag 5 december 2017 — De feestdagen staan voor de deur: dat betekent dat we weer op cadeautjesjacht kunnen! Is de inspiratie zoek? Heeft diegene voor wie je zoekt werkelijk álles wat een mens kan hebben? Al gedacht om een ervaring kado te doen? Wel, met een srprs.me giftcard geef je niet één, maar twee of drie - en heel misschien zelfs vier! - geluksmomenten kado!

We hebben allemaal al genoeg - zoniet teveel - gerief, maar kadootjes blijven uiteraard wel een belangrijk onderdeel van de feestdagen. Vergeet die sokken, keukenhanddoeken of badzout! Wanneer je een srprs.giftcard geeft, schenk je de ontvanger drie geluksmomenten: ééntje wanneer hij de giftcard ontvangt "Tijd voor vakantie!" (en ook een beetje "Hoe bedoel je: ik weet niet waar ik heen ga?!"), de tweede komt bij het boeken van de reis en dan het derde, spannende moment bij vertrek wanneer de bestemming wordt onthuld, want bij srprs.me boek je uiteraard een verrassingsreis. 
(De uitleg van het srprs.me concept vind je hier.)

Deze maand doet srprs.me er nog een schepje bovenop! Elke giftcard maakt kans op nog een extra verrassing; een upgrade van je vakantie, een Citytrip Worldwide, een Instax Camera of één van de andere prijzen die bekend gemaakt worden in de loop van de maand. Zowel de ontvanger als de gever van de giftcard kan een fantastische prijs winnen. De winnaars worden tijdens 'The Grand Giftcard Show', op 28 december, bekend gemaakt via de Facebookpagina van srprs.me.

Andere voordelen van de srprs.giftcard: je kan ze gewoon vanuit je luie zetel bestellen via srprs.me, die trouwens ook geen openingsuren of lange rijen aan de kassa kent. 

Klinkt als een easyfix win-win situatie. En laten we eerlijk zijn: dit is waarschijnlijk het enige kado waar volgend jaar nog, positief, zal over gesproken worden!

Thema vd Maand december - Grand Giftcard Show

srprs.me - Grand Giftcard Show uitlegvideo

Lotte Hemelsoet Project Manager at AMBASSY