Skip to Content
srprs.me verraste reeds 98.894 reizigers

srprs.me verraste reeds 98.894 reizigers

Een verrassingsreis blijft spannend, maar uit de cijfers van srprs.me blijkt dat steeds meer mensen met plezier de reis naar het onbekende maken.

Srprs.me biedt een reisformule aan die je eigenlijk moet ervaren om er écht over te kunnen vertellen. Met srprs.me boek je namelijk een reis zonder vooraf te weten wat je bestemming is. Je neemt bijvoorbeeld de wagen en ontdekt pas onderweg waar je heen rijdt en zal overnachten. Wil je liever met het vliegtuig op citytrip? Dan kom je - via een persoonlijke krascode en online reislink - je bestemming pas te weten óp het vliegveld en dat op het moment van vertrek. De spannende aanloop naar een vakantie, het krasmoment, het vertrek naar een onbekende bestemming; het zijn stuk voor stuk unieke, spannende ervaringen.

Uit de ervaring van de 98.894 reizigers blijkt alvast dat een verrassingsreis niet gebonden is aan een bepaalde leeftijd. Zo telde de oudste reiziger in 2018 maar liefst 74 kaarsjes uit terwijl de jongste telg amper drie maanden oud was. Dat een reis naar het onbekende nooit verveelt, bewijst recordhouder Alex. Hij ging in drie jaar tijd 16 keer op srprs-reis. En neen, hij werkt níet voor srprs.me! Ook groepsreizen winnen aan populariteit bij srprs.me. De grootste groep die ze ooit op reis gestuurd hebben, bestond uit 250 personen.

Alle reizigers samen vlogen met 109 verschillende airlines, verbleven in 4.234 verschillende accommodaties en bezochten maar liefst 1.105 verschillende bestemmingen wereldwijd. Srprs.me werd op zijn beurt dan weer verrast met een 8,7 op de onafhankelijke reviewsite Kiyoh.

Maar wat met...

Inpakstress? Die hoef je helemaal niet te hebben, want srprs.me stuurt je vooraf nog een weerbericht zodat jij je koffer daarop kan afstemmen.

Plaatsen die je al bezocht hebt? Wanneer je je reis boekt, kan je opgeven waar je niet (meer) heen wil gaan. Vervolgens gaat een persoonlijke reisconsulent voor jou aan de slag!

En jij, liet jij je al verrassen door srprs.me?

Story image

 

Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!