Skip to Content
srprs.me uitgeroepen tot één van de snelst groeiende start-ups in Europa

srprs.me uitgeroepen tot één van de snelst groeiende start-ups in Europa

Het in 2014 opgerichte 'blind break' reisbureau heeft heel wat te vieren de komende dagen: een mooie Europese ranking, een Belgische verjaardag en een Engelse doorstart!

Donderdag behaalde srprs.me de 17de plaats op de door The Next Web samengestelde ranglijst van de European Tech30. The Next Web rangschikt de snelst groeiende bedrijven van Europa op basis van omzet. Met een groei van 3.000% over de laatste 3 jaar slaagt srprs.me erin een sterke plaats te bemachtigen op de ranglijst, naast andere grote spelers zoals Misterfly (FR), Deliveroo (UK) en Bloomon (NL). Raymond Klompsma, één van de oprichters van het concept:

"De focus van srprs.me is nooit alleen maar snelle groei geweest, maar ook extreem blije reizigers - een NPS van minimaal 60, de kaartjes die we van reizigers krijgen vanuit hun bestemming en complimenten achteraf. Ik heb altijd een sterk geloof gehad dat dit perfect samen gaat. Een erkenning als een 17de plek in de Europese Tech30 is voor het hele team een stimulans om ons elke dag te blijven inzetten om onze organisatie beter te maken en onze reizigers nog blijer te maken. Dit smaakt naar meer."

Een mooi resultaat voor de Nederlandse verrassingsreisspecialist die op 9 juni zijn eerste verjaardag viert op de Belgische markt! Ook de Belgische reizigers gaan meer en meer op zoek naar avontuur en willen graag de spontaniteit van het reizen herontdekken. De formule van srprs.me speelt daar mooi op in en blijkt in België heel hard aan te slaan. Srprs.me heeft ondertussen al 50.000 reizigers op reis gestuurd waarvan zo'n 4.500 Belgische avonturiers

Sinds de lancering testte heel wat bekend volk het concept uit: Evi Hanssen, Sean Dhondt, Joy Anna Thielemans, Katja Retsin, Veerle Dobbelaere, Eline De Munck, Eva Daeleman, Lize Feryn, Dries Henau, Yuri Vandenbogaerde, Erika Van Tielen, Sam De Bruyn, ... Allemaal ondervonden ze de srprs.me spanning aan den lijve en waren ze verkocht aan het concept. 

Katja Retsin:
"Onze srprs.me trip is er eentje die we niet snel gaan vergeten. En dat heeft alles te maken met het effect dat een verrassing op je heeft: het laat gewoon een veel diepere indruk na. Nog van dat!"

Sean Dhondt:
"Dit was één van de leukste citytrips die wij al deden! Het is een erg fijne manier van citytrippen: ééntje met extra spanning en een iets wat 'vrijer' gevoel gezien je onvoorbereid vertrekt."

Next up?

Naast het ontwikkelen van nieuwe verrassende producten, trekt srprs.me - trouw aan de eigen baseline You'll go wherever you're meant to go - zelf ook naar een nieuw land!  Vanaf volgende week biedt srprs.me zijn City Trip en Backpacking formule aan vanaf acht luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. 

"Toen we in 2014 startten in Nederland had ik niet durven dromen dat we nu na België ook actief zouden zijn in het Verenigd Koninkrijk. Het is ontzettend inspirerend om steeds meer landen kennis te laten maken met een andere manier van reizen, een manier die de spontaniteit in iedereen naar boven brengt.”

srprs.me verwacht dit jaar 10.000 reizigers uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland op verrassingsreis te sturen.

Contacteer ons
Yuri Vandenbogaerde
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!