Skip to Content
srprs.me lanceert de ultieme verrassingsvakantie voor afstudeerders

srprs.me lanceert de ultieme verrassingsvakantie voor afstudeerders

srprs.me biedt een "limited edition" verrassingsvakantie aan op maat van pas afgestudeerden.

srprs.me, de blind break reisorganisatie waarbij je pas op de luchthaven je bestemming ontdekt, is aan een ferme opmars bezig in België. Naast hun standaard thema's Sunsation, City Tripping tot zelfs Honeymoon bieden ze ook thema's van de maand aan: speciale thematische verrassingsvakanties die maar tijdelijk te boeken zijn. Voor de maand juli heeft srprs.me een limited edition thema klaar op maat van afstuderende studenten: GRADUATED! Byebye, examenstress! Hallo, summer!

 

Studenten hebben tijdens het afstuderen genoeg aan hun hoofd gehad. En eens ze zich lanceren in die eerste job begint de rat race gewoon opnieuw. Eigenlijk is het nu dus het ideale moment voor een welverdiende pauze. Speciaal daarvoor biedt srprs.me tijdelijk de Graduated! formule aan: dé ultieme afstudeerreis. 

Bij GRADUATED! reis je met minstens vier vrienden. Je kiest een periode en boekt via srprs.me vooraf je vlucht en logement (bij je boeking kan je kiezen tussen een privéaccommodatie of een hostel). De rest wordt voor jou gekozen en geregeld. Bij GRADUATED! kiest srprs.me voor jou het thema én de bestemming. Je kan dus op citytrip vertrekken met je vrienden of met je luie kont op het strand belanden. Je weet wel zéker dat je binnen Europa én met het vliegtuig reist. Het enige wat je te doen staat is minstens drie vrienden zoeken die deze zomer met je mee willen. 

Een GRADUATED! blind break vakantie is de ideale gelegenheid om nog even quality time te beleven met de schoolvrienden voor het echte leven begint. Ongetwijfeld een memorabele vakantie om een drukke periode af te sluiten en relaxed aan iets nieuws te beginnen. Het spreekt voor zich dat dit het ideale afstudeergeschenk is!

De Nederlandse verrassingsreisspecialist vierde op 9 juni zijn eerste verjaardag op de Belgische markt! Ook de Belgische reizigers gaan meer en meer op zoek naar avontuur en willen graag de spontaniteit van het reizen herontdekken. De formule van srprs.me speelt daar mooi op in en blijkt in België heel hard aan te slaan. srprs.me heeft ondertussen al 50.000 reizigers op reis gestuurd waarvan zo'n 4.500 Belgische avonturiers. srprs.me werd vorige maand 17e in de ranglijst van Europese snelgroeiende bedrijven. srprs.me is sinds vorige maand, naast België en Nederland, ook in de UK actief. 

De GRADUATED! formule kan je enkel in de maand juli boeken. Reizen kan van juli tot en met september. 

Contacteer ons
Gaetane Ingels Project Manager, AMBASSY
Gaetane Ingels Project Manager, AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!