Skip to Content

srprs.me

Een korte terugblik op 2016 en een tipje van de sluier voor 2017

Precies zes maanden na lancering van srprs.me in België kan het oorspronkelijk Nederlands online reisbureau van verrassingsreizen spreken van een succes op de Belgische markt!

Sinds de lancering in België werden er ruim 1.000 verrassingsreizen geboekt en zag het reisbureau zijn Belgische online community dagelijks groeien. Raymond Klompsma, een van de oprichters van srprs.me: “Ons reisconcept past in deze tijd want mensen willen nieuwe en bijzondere reiservaringen opdoen. Bovendien ligt de kracht van srprs.me bij de kwaliteit van ons product: we zijn geen prijsvechter, maar boeken alleen maar goede hotels en vluchten. Ook onze focus op persoonlijke klantenservice (we hebben een klanttevredenheid van een 9,3!) speelt een grote rol. Onze passie lijkt aanstekelijk!"

Ook een resem aan bekende gezichten en social influencers zoals Joy Anna Thielemans, Veerle Dobbelaere, Eline De Munck, Eva Daeleman, Lize Feryn, Charlotte Timmers en Erika Van Tielen testten de formule onlangs uit en waren verkocht aan het concept.

Charlotte Timmers: "Als je zelf een locatie zoekt, zou je vaak plekken over het hoofd zien, dingen waar je zelf nooit aan zou denken. Nu kon ik gewoon verrast worden met een plek die ik misschien zelf niet onmiddellijk zou uitkiezen. Dat was voor mij meer waard dan weten welke kleren ik best zou meenemen." 

Veerle Dobbelaere: "Het krasmoment is zeer spannend en top. Onze eerste reactie was: woooooooow, hoe geweldig is deze stad? Let's go!"

Voor 2017 verwacht srprs.me ruim 4.000 boekingen uit België te ontvangen. Raymond: “Ondertussen blijven we werken aan het verbeteren van ons product. Kwaliteit en klanttevredenheid blijven namelijk altijd ons grootste doel. Ook in 2017 willen we onze reizigers voortdurend blijven verrassen. Dit doen we bijvoorbeeld door elke maand een nieuw "Thema van de Maand" te presenteren. Eerder konden reizigers zo al een nachtje op stap in een bruisende Europese stad en de volgende ochtend weer terugvliegen of worden gedropt in een bestemming.”

Tipje van de sluier betreffende nieuwe thema’s
Voor 2017 kondigt srprs.me alvast 2 nieuwe zonformules aan: de Sunsation Recharge en de Sunsation Explore. 

Met de Sunsation Recharge formule zoekt srprs.me een bestemming voor je uit binnen of buiten Europa. Je kan kiezen tussen een vakantie van 7, 9, 11 of 16 dagen. Jouw enige zekerheid? Vitamine D, een hoog kokosnootgehalte en overnachting in een hotel dichtbij het strand. Deze formule is boekbaar vanaf 1 januari. Prijs vanaf 550€ per persoon.

Vanaf 1 mei 2017 stuurt srprs.me je met de Sunsation Explore formule naar een bikinibestemming binnen Europa. Je kiest tussen een formule van 7 of 9 dagen. srprs.me voorziet 3 overnachtingen in een stad en 4 overnachtingen dichtbij het strand (4 dagen stad en 5 dagen strand bij de 9-dagenformule). Prijs vanaf 480€ per persoon.

---

Contacteer ons
Gaëtane Ingels Project Manager, AMBASSY
Yuri Vandenbogaerde AMBASSY
Gaëtane Ingels Project Manager, AMBASSY
Yuri Vandenbogaerde AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!