Skip to Content
Samen reizen, of je nu ver weg of dichtbij woont

Samen reizen, of je nu ver weg of dichtbij woont

srprs.me brengt mensen samen in februari

Bij het nieuwe Thema van de Maand februari maakt srprs.me het mogelijk te reizen met een vriend of vriendin die in het buitenland woont, met vertrek vanop je eigen luchthaven. Bovendien geeft srprs.me een Valentijnsreis weg met je bestemming als verrassing.

Meet Me Halfway

Het nieuwe Thema van de Maand februari is er eentje dat voor mooie reünies zal zorgen. Dit is bijvoorbeeld het scenario: je hebt een jaar in het buitenland gestudeerd en hebt daar nog steeds goede vrienden wonen. Graag willen jullie opnieuw samenkomen, maar waar spreken jullie dan af? Halverwege natuurlijk!

srprs.me zorgt ervoor dat jullie uit elk Europees land kunnen vertrekken en ergens halverwege samenkomen met je bestemming als verrassing (neen, we vertellen niet waar). Als dat geen leuk en verrassend weerzien is.

Samen reizen is voor ons sowieso lastig, aangezien we vanaf twee verschillende bestemmingen moeten vliegen. Gelukkig kon srprs.me via Meet Me Halfway een superleuke reis voor ons uitstippelen.

Het is niet de eerste keer dat dit Thema van de Maand wordt aangeboden door srprs.me. In februari 2017 konden reizigers voor het eerst kennismaken met het thema. Tim en Marjolein boekten vorig jaar zo'n reis: Tim woont in Nederland, Marjolein werkt en woont in Duitsland. Ze zijn al drie jaar een koppel. "Samen reizen is voor ons lastig, aangezien we vanaf twee verschillende bestemmingen moeten vliegen. Daarom vonden we deze srprs.me-trip zo leuk: geen getwijfel en geregel, de keuze werd voor ons gemaakt en wij hoefden ons alleen nog maar te verheugen op een weekendje weg!"

Vertrek is mogelijk vanuit elk Europees land. De trip duurt maximaal vijf dagen en je kiest tussen een verblijf in een hotel of hostel. Het Thema van de Maand 'Meet Me Halfway' is enkel boekbaar in februari, met als uiterste vertrekdatum 31 januari 2019.

Win een Meet Me Halfway-trip

Ook Valentijn kan ook srprs.me onmogelijk onopgemerkt voorbij laten gaan. Het reisbureau heeft daarom een fantastische winactie voor zijn reizigers in petto. Deze actie is speciaal voor diegene wiens grote liefde in het buitenland woont en Valentijn maar al te graag samen wil vieren.

Stuur jouw meest verrassende liefdesverhaal naar [email protected], vertel srprs.me hoever jij en je geliefde van elkaar verwijderd zijn en waarom jullie samen op Meet Me Halfway-reis willen gaan. Heb je srprs.me overtuigd, dan zorgen zij ervoor dat je op dinsdag 13 februari naar een verrassende bestemming vliegt, samen met je buitenlandse liefde. Elk vanaf jullie eigen luchthaven.

De winnaars van deze winactie krijgen een berichtje op donderdag 8 februari en ontdekken op dinsdag 13 februari hun bestemming op de luchthaven. Die dag vliegen beiden geliefden naar een romantische bestemming en op donderdag 15 februari vliegen jullie terug naar jullie eigen luchthaven.

Contacteer ons
Lotte Hemelsoet Project Manager, AMBASSY
Lotte Hemelsoet Project Manager, AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!