Skip to Content
Reistips en trends voor de zomer van 2018

Reistips en trends voor de zomer van 2018

De zomer is in aantocht, maar je hebt geen flauw idee wat je wil doen tijdens de vakantie? Je weet niet waarheen of hoe er te geraken? Geen paniek. Hieronder vind je enkele tips om deze zomer onvergetelijk te maken!

Onbezonnen en onbezorgd

Met srprs.me boek je een reis, zonder te weten wat je bestemming is. Neem je wagen en ontdek pas onderweg jouw bestemming. Wil je liever met het vliegtuig? Dan kom je, via een persoonlijke krascode en online reislink, je besteming pas te weten op het vliegveld, op het moment van je vertrek.

Een srprs.roadtrip is een ideaal Vaderdagcadeau: je vader heeft in het verleden al genoeg voor jou geregeld. Nu is het tijd om eens iets voor hem te regelen. Een onvergetelijke en verrassende roadtrip voor Vaderdag bijvoorbeeld! Tijd om je papa dus eens goed in de watten te leggen (maar stiekem regelt srprs.me gewoon alles voor je).

Go wherever you want to go

De laatste jaren kan je er niet omheen. We delen alles: auto’s, fietsen, huizen… Nu dus ook campers. Camptoo brengt huurders en verhuurders van campers en caravans samen. Noem het een soort van Airbnb 'on wheels'.

Het grote voordeel van zo'n campertrip? Je gaat en staat waar jij wilt. Een vakantie vol vrijheid waarin je samen met je reisgezelschap beslist welke route jullie de ene dag nemen, en welke (on)bekende wegen jullie de andere dag zullen verkennen.

Via de website van Camptoo kies en boek je een camper, en haal je deze op bij de verhuurder op je gewenste datum. Je huurt dus rechtstreeks van de eigenaar, wat zorgt voor een persoonlijk contact. Niemand kent de camper zo goed als zijn eigenaar, dus heeft hij zeker en vast tips en tricks voor een happy camper.

Voor zijn nieuwe verhuurders heeft Camptoo trouwens een leuke actie lopende. Wanneer je je nu als nieuwe verhuurder aanmeldt, kan je kans maken op een roadtrip van twee weken door Australië, inclusief vlucht en camper (een winactie ter waarde van 5000 euro)! Ga snel naar camptoo.be voor meer informatie.

Ontspannen kamperen in alle luxe

Glamorous camping of glamping is een trend waar Vacanceselect al lang op inspeelt. Het concept is simpel: je kampeert in de natuur, maar hebt alle luxe van een appartement. Zo kan je kiezen voor luxueus ingerichte tenten voorzien van alle comfort: een eigen badkamer, keuken en heerlijk zachte bedden. Je kan zelfs kiezen voor een jacuzzi op je terras!

Vacanceselect heeft glamping accommodaties op verschillende plaatsen, zoals het Gardameer of Toscane in Italië, de Costa Brava in Spanje en Picardië, Frankrijk. Verder kan je kiezen in welk soort accomodatie je verblijft. Zo kan je bijvoorbeeld kamperen in een Airlodge: bij deze verblijfplaats kan je vanuit je bed genieten van een prachtige sterrenhemel.  Je kan namelijk door het dak kijken van de bovenste slaapkamer (de lodge bestaat uit twee verdiepen). Verder heeft deze Airlodge nog een keuken, badkamer, terras, eetplaats, mezzanine en een twee slaapkamers. Foto's van deze accommodatie kan je onderaan dit persbericht vinden.

Grote verwennerij, dichtbij

Deze zomer verwelkomt Kursaal Oostende de internationale dansshow Flashdance, The Musical! Deze spectaculaire musical komt voor de allereerste keer naar het Europese vasteland.
In Oostende zal de Vlaamse musicalactrice Ann Van den Broeck de Engelstalige cast vervolledigen, en zal ze de rol van Hannah op zich nemen. Hannah is de vroegere balletlerares van Alex, het hoofdpersonage. Alex droomt ervan toegelaten te worden op de prestigieuze dansschool Shipley Dance Academy.

Flashdance, The Musical speelt van 24 juli tot en met 5 augustus. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 44 euro en via http://www.kursaaloostende.be.

Maak er een uitstapje van

Entertainment en luxe combineren? Reserveer een verblijf in het Thermae Palace Hotel. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe je na de zomershow thuis geraakt. Je kan er dus gerust een weekendje aan zee van maken: uitwaaien op het strand, een spetterende dansshow en een overnachting in een luxehotel. De ideale zomerse getaway!

Een grote of kleine honger? Bij Brasserie Albert kan je genieten van een lichte lunch, een snack, een uitgebreid diner of zelfs een pannenkoek. De brasserie wordt nu gerund door creatieve rock 'n roll chef Vincent Florizoone. Hij roerde eerder al in de potten van restaurant Edison in Knokke en Grand Cabaret in Nieuwpoort.

Contacteer ons
Lotte Hemelsoet AMBASSY
Lotte Hemelsoet AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!