Skip to Content
srprs.me stuurt 2 vrijgezellen naar destination unknown voor de meest spannende Valentijnsdate ooit!

srprs.me stuurt 2 vrijgezellen naar destination unknown voor de meest spannende Valentijnsdate ooit!

Single met Valentijn? In voor een over the top liefdesavontuur? Awesome! srprs.me biedt de ultieme blind-date-break voor twee love seeking avonturiers! 

Dit is hoe jouw Valentijnsdag er uit kan zien

Je vliegt op de ochtend van Valentijnsdag in je eentje naar je srprs.bestemming. En jouw date ook. Aangekomen op je bestemming ga je naar je eigen hotelkamer, waar je ontdekt hoe laat je op de locatie van jullie blind date moet zijn. Tijd om je meest valentijnsdag-achtige outfit aan te trekken en dan wordt het écht spannend. Je verlaat je hotelkamer, loopt door de lobby naar buiten, gaat op zoek naar het restaurant en dan is het zover: dé ontmoeting.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor het beste zo-hebben-we-elkaar-leren-kennen verhaal ooit! ❤️

Hoe werkt het

  • Zorg dat je de hele dag beschikbaar bent op dinsdag 14 en woensdag 15 februari aanstaande. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en in bezit zijn van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Stuur een mail naar [email protected] met je naam (zoals vermeld in je ID-kaart of paspoort), leeftijd, telefoonnummer, geslacht en vertel ons op wat voor type man/vrouw/beiden/other jij valt. Hoe meer je vertelt over jouw ultieme date, hoe groter de kans dat wij een match made in heaven zullen vinden!
  • Meedoen kan t/m zondagavond 12 februari 2017 23:59 uur.
  • Maandagochtend 13 februari om 10:00 uur kiezen we de twee winnaars. Houd je telefoon in de gaten want als jij de gelukkige bent zullen we je bellen.
  • Vlieg apart van elkaar naar jullie bestemming.
  • Op je bestemming aangekomen en ingecheckt in je eigen hotelkamer? Dan heb je alle tijd om je klaar te maken voor jouw ultieme blind date.
  • Er is een tafel voor jullie gereserveerd in een tof restaurant. Op je srprs.bestemming ontdek je hoe laat en waar jullie 3-gangendiner zal plaatsvinden.

srprs.me regelt voor de 2 winnaars de vliegtickets voor zowel de heen- als terugreis, één overnachting in een eigen toffe hotelkamer en als klap op de vuurpijl één 3-gangendiner voor twee.

Alle middelen zijn aanwezig voor een onvergetelijke Valentijn. 
Ga jij de uitdaging aan?

Contacteer ons
Yuri Vandenbogaerde
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!