Skip to Content
Nu ook in België: Op reis met je bestemming als verrassing!

Nu ook in België: Op reis met je bestemming als verrassing!

Voortaan kan je ook vanuit België op verrassingsvakantie met het online reisbureau srprs.me

Goed nieuws voor alle reizigers op zoek naar avontuur, spanning en verrassingen! srprs.me, het oorspronkelijk Nederlandse ‘blind break’ reisbureau, lanceert zijn unieke reisformule nu ook in Vlaanderen!

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine, het "gelukshormoon", een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd! 

Het concept

Embrace the unknown! De reizigers weten op voorhand niet waar ze naartoe reizen. De reiziger geeft bij boeking alleen zijn budget door, aangevuld met de voorkeur voor een bepaald soort reis. Reizigers kunnen kiezen tussen zeven verschillende type reizen: Adventure, City Tripping, Broke, Multi City, Sunsation, Solo Together en Road Tripping. Uiteraard kan je wel enkele don'ts meegeven, zodat de verrassing sowieso een positieve is! 

Het plezier van een srprs.me trip begint al bij de boeking met een positieve spanning die ontstaat door het niet weten waar je naartoe gaat. Je krijgt een persoonlijke pagina met een aftelklok die je laat weten wanneer de bestemming onthuld zal worden. Dit zorgt alvast voor voldoende gespreksstof op je werk en op feestjes, want als je vertelt dat je op vakantie gaat heb je een spannend antwoord op de vraag: ‘Waar ga je naartoe?’

Het verhaal

srprs.me werd in 2014 opgericht door Marcel Hagedoorn, Raymond Klompsma en Stefan Wobben met het doel de spontaniteit terug te brengen in het reizen. Het idee voor het concept ontstond toen Stefan op zakenreis was.

Ik was in het verleden voor mijn werk een paar dagen in Barcelona, had nog geen ticket terug en wilde graag eerst nog een andere plek bezoeken. Waarheen maakte mij niet uit, ik wilde me laten verrassen. Online kwam ik niet echt verder omdat ik overal moest invullen waar ik heen wilde. Ik heb mijn collega gevraagd een vlucht voor me te boeken, pas op het vliegveld heeft ze me een SMS gestuurd met de bestemming.”


Juist omdat hij niets vooraf gepland had, hij zijn verwachtingen aan de kant had gegooid en in geen enkele reisgids had gespiekt, werd zijn reis één groot avontuur.

Enkele facts

2016 (tem mei) 2015 2014
21.700 reizigers 9.000 reizigers     12.000 reizigers      700 reizigers
9.700 boekingen  4.000 boekingen   5.400 boekingen 300 boekingen

Achter de schermen

srprs.me is een online reisbureau en hun hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Meer dan 30 srprs.me consultants stellen dagelijks de leukste verrassingsreizen samen voor hun avontuurlijk klanten. srprs.me lanceert nu ook in België. Vanaf nu kunnen reizigers ook vanop de Belgische luchthavens vertrekken. Ook bij de klantenservice kan je worden bijgestaan door Vlaamse srprs.me consultants. 

De verschillende thema's

Elke reis zoekt srprs.me met de grootste zorg uit. Boeken doen ze pas zodra iemand bij hen boekt. Geen pakketreizen, geen vooraf ingekochte tickets, wel een persoonlijke srprs.me consultant en handgeschreven post op de deurmat. Je hebt bij boeking de keuze uit enkele thema's:

City Tripping

Een blind break in een toffe Europese stad. Bij deze vliegreis slaap je in een goed hotel in het centrum en wordt elke dag een ontbijt geserveerd.

Binnen Europa. 3 dagen vanaf €250, 4 dagen vanaf €280, weekend vanaf €300

Broke

Het avontuurlijke broertje van City Tripping. Je slaapt in een hostel en gaat er elke dag zelf op uit om je ontbijt te scoren.

Binnen Europa. 3 dagen vanaf €135, 4 dagen vanaf €145

Road Tripping

Stap in de auto en ontdek je bestemming pas onderweg. Jij kiest. Rijd je naar een drukke stad of ga je toch voor een landelijke plek? Eenmaal aangekomen slaap je in een goede accommodatie.

Binnen Europa. 2 dagen vanaf €55, 3 dagen vanaf €105

Sunsation                

Grab the flipflop feeling. Altijd vlakbij het strand. Overnachten doe je in een accommodatie naar jouw wens.

Binnen of buiten Europa. Prijs op aanvraag

Multi City

De ultieme stedentrip mash up. Vlieg in korte tijd naar meerdere Europese steden. Elke stad bevindt zich in een ander land. En een hotel inclusief ontbijt? Ook geregeld!

Binnen Europa    

5 dagen, 2 steden vanaf  €410 

7 dagen, 2 steden vanaf €470     

8 dagen, 3 steden vanaf €590     

Adventure

Het meest extreme thema. srprs.me bepaalt je begin- en eindpunt, jij bepaalt hoe je van A naar B komt. Alleen de eerste en laatste nacht in een hostel zijn geregeld. Tussendoor regel je je eigen slaapplek. Op Adventure kan binnen Europa, maar ook wereldwijd.

Binnen of buiten Europa. 7 dagen €260, 21 dagen €990

Solo Together

Samen op reis met andere srprs.me reizigers. Een vliegreis met een groep van minimaal vier personen inclusief overnachtingen in een hostel.

Binnen Europa. 3 dagen €205, 4 dagen €240

Contacteer ons
Gaëtane Ingels Project Manager, AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!