Skip to Content
Nieuwjaar vieren op een onbekende bestemming

Nieuwjaar vieren op een onbekende bestemming

srprs.me stelt het nieuwe Thema van de Maand voor

Een nieuwe maand, dat betekent een nieuw Thema van de Maand bij srprs.me, het online reisbureau waarbij je je bestemming pas ontdekt op de luchthaven. Het is misschien al vroeg, maar in oktober draait alles bij srprs.me rond Nieuwjaar. Niets leuker dan de laatste én de eerste dag van het jaar op een volstrekt onbekende locatie te vieren, toch?

"Wat ga je doen met Nieuwjaar?": de gevreesde vraag die je elk jaar rond oktober-november krijgt. Misschien is het tijd voor iets anders dan met vrienden clichématig fonduen om nadien samen met de televisie af te tellen tot middernacht. Tijd om het nieuwe jaar eens op een andere manier af te sluiten. Srprs.me biedt voor de overgang van 2017 naar 2018 een nieuw reisthema aan haar reizigers aan, dat je alleen kan boeken in oktober.

Het Thema van de Maand oktober is New Year City. Nieuwjaar vieren in een bruisende stad waarvan je de bestemming pas ontdekt op het vliegveld. De formule is simpel: drie, vier of vijf dagen reizen, verblijf in hostel of hotel en vertrek vanuit Nederland of België naar een Europese bestemming.

En srprs.me heeft bij dit Thema van de Maand nog iets speciaals in petto. Er kan niet alleen voor een Europese, maar ook voor een wereldwijde bestemming gekozen worden. Nieuwjaar vieren ergens op deze wereldbol: iets wat op de bucketlist van vele globetrotters staat. 

Dit thema is enkel beschikbaar in oktober, reizigers hebben dus tot 31 oktober om een onvergetelijke reis te boeken. Begin maar al met aftellen!

 

Contacteer ons
Lotte Hemelsoet PR Contact Belgiƫ, AMBASSY
Lotte Hemelsoet PR Contact Belgiƫ, AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!