Skip to Content

Meet the srprs.ambassadors!

Lize Feryn & Sean Dhondt zijn de Vlaamse srprs.me-ambassadeurs

Lize Feryn en Sean Dhondt werden gisteren, tijdens een perslunch in Madrid, voorgesteld als Vlaamse ambassadeurs voor het online reisagentschap srprs.me.

srprs.me slaat twee Vlaamse ambassadeurs aan de haak. En niet de minste! Lize Feryn en Sean Dhondt promoten vanaf nu het inbound travelagency srprs.me, dat de spontaniteit en het verrassingsaspect terug in reizen wil brengen. Wanneer je een reis boekt bij srprs.me, ontdek je namelijk pas op de luchthaven je bestemming.

Sean Dhondt ging nog maar één keer met srprs.me op citytrip, maar was meteen verkocht. "Ook al ben ik maar één keer met srprs.me op reis geweest, het was fantastisch. Ik kan niet wachten tot mijn volgende trip!" Hij stond te springen om ambassadeur van het reisagentschap te worden. Sean zag al een groot deel van de wereld als muzikant bij Nailpin en Manoeuvres en als presentator van Peking Express. Sean was voormalig TMF- en JIM-vj, tegenwoordig is hij co-presentator bij The Voice Van Vlaanderen en coach bij The Voice Kids

"Ook al ben ik maar één keer met srprs.me op reis geweest, het was fantastisch. Ik kan niet wachten tot mijn volgende trip!"

Sean Dhondt

Model en actrice Lize Feryn, aan de andere kant, liet zich al meerdere keren verrassen door srprs.me. Ze ging reeds een paar keer citytrippen en deed een heuse roadtrip met het reisagentschap. "Ik hou ervan verrast te worden en ik hou van reizen. srprs.me is dus het ideale concept voor mij!" verklaart Lize. Als actrice is ze bekend van In Vlaamse Velden en #HetIsIngewikkeld. Ook stond ze reeds model voor Calvin Klein en Natan en heeft samen met haar zussen een eigen handtassenlabel Atelier Feryn.

"srprs.me is het ideale concept voor mij: ik hou van verrast worden én van reizen!"

Lize Feryn

Lize en Sean gaan het komende jaar als eersten nieuwe thema’s en formules uitproberen en er verslag over uitbrengen op hun social media. Ook zullen ze via videofilmpjes op de srprs.me-kanalen communiceren met de Vlaamse reizigers. 

De srprs.ambassadeurs werden voorgesteld aan de pers tijdens een perslunch in Madrid eerder deze week. Geheel in srprs.me-style, werd de pers erg vroeg in de ochtend verwacht in Brussel Zaventem. De bestemming van de perslunch was op voorhand niet bekend en werd pas onthuld op de luchthaven. Halsoverkop vlogen ze die dag nog naar Madrid, om daar opgewacht te worden door ambassadeurs Sean en Lize en CEO van srprs.me Raymond Klompsma

Contacteer ons
Lotte Hemelsoet Digital Project Manager, AMBASSY
Lotte Hemelsoet Digital Project Manager, AMBASSY
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!