Skip to Content
Liefde is...

Liefde is...

een ongelofelijke reis

En dat mag je gerust letterlijk nemen. Want samen reizen is goed voor je relatie. Thuis heeft iedereen het druk en leef je als koppel soms op automatische piloot. Op reis beleef je samen nieuwe dingen en leef je volledig in het moment. Schenk jezelf en je partner komende Valentijn wat quality time met elkaar en boek een (ont)spannend verrassingsweekendje weg. Lize Feryn & Aster, Bill Barberis & Tanya, Sean Dhondt & Allison, Tine Embrechts & Laurent Bailleul deden het je voor.

Lize & Aster gingen op multicity trip met srprs.me

Story image

Waarom slechts één bestemming als je meerdere kan combineren? Lize en haar blauwogige wederhelft Aster vertrokken samen op multicitytrip met srprs.me. Het koppel vertrok naar twee vooraf onbekende steden en kreeg dus tot twee keer toe extra vlinders in de buik bij het krassen van de kraskaart. Ook benieuwd waar zij belandden? Je ontdekt het hier.

Sean & Allison houden het spannend op reis

Sean Dhondt en Allison Scott lijken helemaal geen last gehad te hebben van een seven years itch. Het koppel dat in december hun achtste huwelijksverjaardag vierde, houdt hun relatie spannend en zijn verliefder dan ooit. Of hun tripjes met srprs.me daar iets mee te maken hebben? Wij zijn alvast overtuigd van wel, maar oordeel gerust zelf.

Tine & Guga trokken er even alléén op uit

Met vier kinderen in huis durft je relatie al eens naar de achtergrond te verdwijnen. Een reisje leek Tine Embrechts en Laurent Bailleul (aka Guga Baúl) de perfecte manier om ten volle van elkaar te kunnen genieten. En van de tapas in Malaga!

Wil jij je ook laten verrassen met srprs.me?
​Met srprs.me boek je een reis zonder vooraf te weten wat je bestemming is. Je komt die namelijk pas te weten via een persoonlijke krascode en online reislink die pas je bestemming onthult óp het vliegveld op het moment van je vertrek. Om te weten wat je best meeneemt, krijg je vooraf wel nog het lokale weerbericht doorgestuurd. Ga je liever op reis met de auto? Ook dat is mogelijk! Het is hoe dan ook de ultieme verrassing! De spannende aanloop naar een vakantie, het krasmoment, het vertrek naar een onbekende bestemming; het zijn stuk voor stuk ervaringen die je moeilijk kan beschrijven zonder het te beleven. 

Is srprs.me je net iets te spannend en beslis je liever zelf waar je heen gaat? Dan kan je het voorbeeld van Bill Barberis & Tanja volgen...

Bill & Tanya vertrokken op campertrip met Camptoo

Toen Bill Barberis enkele vrije dagen in zijn agenda spotte, hoefde hij niet lang na te denken over hoe hij die tijd wou spenderen. Hij boekte een camper via Camptoo en trok met zijn vriendin Tanya Zabarylo naar het Nederlandse Zeeland. Een trip met de camper gaf hen de vrijheid om zelf te beslissen waar ze hun weekend spendeerden. Ze kozen voor een natuurrijk gebied zónder pottenkijkers.

Ook op trip met Camptoo?
Camptoo.be brengt huurders en verhuurders van campers en caravans samen. Net als op andere deelplatformen, zoals Airbnb, huur je bij Camptoo rechtstreeks van de eigenaar. Je start je boeking met het aangeven van je reisperiode en het type camper dat je zoekt: van oldskool busjes, over stacaravans, tot luxueuze ‘rijdende huizen’. Daarna word je in contact gebracht met de eigenaar en kan je verdere afspraken maken. Eens de boeking gefinaliseerd is en het tijd wordt om te vertrekken, haal je de camper op bij de eigenaar. Nadien ga je op trip waar je maar wil: een wijnroute door Frankrijk, surftrip in de Algarve of met een groep vrienden naar een festival, jij beslist!

Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!