Skip to Content
Geef het onverwachte een plek in je agenda

Geef het onverwachte een plek in je agenda

Marktleider in verrassingsreizen vernieuwt én maakt reizen nog makkelijker

Het unieke verrassingsreisbureau srprs.me, waarvan reizigers pas hun reisbestemming op de luchthaven of onderweg te horen krijgen, slaat een nieuwe weg in. De reizigers kunnen voortaan aangeven of ze liever reizen met het vliegtuig of met hun eigen wagen, en of ze liever in een hostel of een (luxe) hotel slapen en eventueel zelfs welke richting ze uitwillen. De bestemming blijft uiteraard geheim. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd of budget, nu terecht bij srprs.me. De enige vereiste? Een onbevangen geest!

Sinds 2014 stuurt srprs.me reizigers de wereld rond met één duidelijke overtuiging: de srprs.travellers een fantastische ervaring laten beleven, met de bestemming als verrassing. Toen was srprs.me een startup, intussen heeft het blind break reisbureau al zo'n 12.000 Belgen ongedwongen laten reizen.

Na vier jaar schakelt srprs.me een niveautje hoger, mede dankzij de input van hun reizigers. srprs.me wil de srprs.travellers een onvergetelijke ervaring laten beleven door te reizen zonder verwachtingen. 

Hierin staat het woord onbevangenheid centraal: reizen met een gevoel van verwondering. Je kan het vergelijken met hoe een kind naar de wereld kijkt: met een open blik, alles kan en je staat voor alles open. Het gevoel van verwondering en onbevangenheid komt uiteraard niet met een aan-uitknop, maar srprs.me heeft zo zijn eigen manier om je die knop te doen vinden: de kracht van de verrassing.

Een nieuw logo en een nieuwe website

Bij een nieuw verhaal hoort allereerst een nieuw logo. srprs.me kiest voor een hoed, waar je 'in kan springen' zonder te weten waar je zal uitkomen. Het nieuwe logo vat perfect de filosofie van srprs.me samen: waag de sprong en je ziet wel waar je uitkomt.

"Na vier jaar keihard werken met een fantastisch team zijn we inmiddels volwassen geworden, daar hoort ook een volwassen stijl bij". Zegt Raymond Klompsma, CEO van srprs.me. "We hebben goed geluisterd naar onze reizigers en er is veel veranderd. Het keuzeproces is duidelijker: je geeft een voorkeur voor type accommodatie en eventueel een windrichting aan."

"We hebben goed geluisterd naar onze reizigers. Het keuzeproces is nu duidelijker: je geeft een voorkeur voor type accommodatie en eventueel een windrichting aan." vertelt CEO Raymond Klompsma.

Zo komt er dus een vernieuwde website, die de srprs.reiziger meer controle biedt over zijn of haar verrassing door te kiezen hoe hij of zij op reis gaat en welke accommodatie hij of zij wil. Je kan zelfs bepalen waar je ongeveer naartoe zal gaan: Europa, een windrichting binnen Europa of buiten Europa. 

Je merkt dat de srprs.reizigers nu nóg meer centraal staan bij het vernieuwde srprs.me. Elke reiziger kan op de nieuwe website foto's van zijn srprs.trip uploaden. srprs.me zal met deze authentieke reisfoto's naar de buitenwereld communiceren, steeds met vermelding van de reiziger in de foto.

En die liefde is wederzijds: tien mensen lieten het nieuwe logo van srprs.me op hun lichaam tatoeëren, zonder dat ze op voorhand hadden gezien. Van blind vertrouwen gesproken. Tattoo artiest van dienst was Allison Scott, vrouw van srprs.me ambassadeur Sean Dhondt. Bekijk het filmpje in bijlage.

Controle over je verrassing

Eerst kies je hoe je graag op reis wil gaan: met de wagen of met het vliegtuig. Je geeft in hoelang, wanneer en met wie je op reis wil gaan.

Wanneer je met het vliegtuig reist kan je kiezen hoe laat je heen- en terugvliegt en vanuit welke luchthaven. Wil je graag naar een bepaald deel van Europa of liever de wijde wereld verkennen? De wereld ligt, letterlijk, aan je voeten.

Dan volgt je accommodatie. Afhankelijk van je smaak en budget, opteer je voor een hostel (waarbij je kan kiezen tussen verblijven in een shared room of comfortroom) of een hotel. Bij een hotelovernachting kan je kiezen voor een standaardkamer. Wie wil, kan ook voor de Premium-optie gaan, die is binnenkort te boeken. De srprs.traveller mag zich bij deze optie verlekkeren op een luxeverblijf in een vijfsterrenhotel. Waar? Dat blijft nog steeds een verrassing, want de bestemming kom je pas te weten op het moment van vertrek. Het enige wat jij nog hoeft te doen is uitkijken naar het mailtje met je weerbericht, je koffer pakken en vol gezonde spanning afwachten. Onbevangen en dus ook onbezorgd.

Wil je een verblijf met of zonder ontbijt, een transfer van de luchthaven naar je hotel en terug, een babybedje op je hotelkamer, een verblijf in een diervriendelijk hotel bij je roadtrip, een annulatieverzekering of extra ruimbagage op het vliegtuig? Geen probleem. srprs.me voorziet reizigers graag in alle mogelijke extra's bij hun reis.

Naast de bovengenoemde boekingsmogelijkheden zijn er ook nog de reizen met een speciaal thema. 

Meer keuze voor een bredere doelgroep

Door een grote keuzemogelijkheid aan accommodaties mikt srprs.me voortaan op een bredere doelgroep. Zo kan iedereen zich laten verrassen, ongeacht budget en leeftijd. Je kan dus gerust de kinderen toevoegen aan je boeking.

srprs.me verandert dan wel van look en feel, het reisbureau blijft dezelfde fantastische ervaringen aanbieden in de vorm van de gekende verrassingsreizen. Maar nu dus ook voor meer mensen toegankelijk: of je nu een gezin met zeven kinderen hebt, alleen bent maar toch in groep wil reizen, dat ietsje meer comfort en luxe in een reis zoekt of nét een beperkt budget hebt.


srprs.me begon in 2014 als pionier op het gebied van verrassingsreizen met als missie onbevangenheid terug te brengen in de wereld door reizigers onvergetelijke ervaringen te bieden door te reizen zonder verwachtingen. Ondertussen heeft srprs.me al meer dan 12.000 Belgen op reis gestuurd. srprs.me is met 75.000 reizigers het grootste verrassingsreisbureau in Europa (actief in Nederland, België, Engeland, Schotland, Wales, Ierland en Noord-Ierland).

////////////Noot aan de journalist: in de filmpjes hieronder kan je nogmaals zien hoe je die reis nu exact boekt./////////////// 

Contacteer ons
Yuri Vandenbogaerde AMBASSY BVBA
Yuri Vandenbogaerde AMBASSY BVBA
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!