Skip to Content
Fly me to the moon

Fly me to the moon

Nieuw bij srprs.me: van Summer Holiday tot Raketreis

Srprs.me is een reisformule waarbij je pas je bestemming te weten komt op het moment van vertrek. Maar lang niet iedereen houdt ervan niet te weten waar je heen reist. Sommigen willen graag iets meer controle over die beslissing, terwijl anderen houden van nóg meer verrassingen. Daar heeft srprs.me de perfecte oplossing voor! Voor wie? Iedereen. Srprs.me lanceert namelijk vijf gloednieuwe concepten: voor élk wat wils.

In control

Zijn al die verrassingen toch iets te gewaagd voor jou? Dan ben je met het nieuwe concept meer In Control. Speciaal voor jou heeft srprs.me 15 fantastische steden geselecteerd én geven ze jou de controle om enkelen daarvan uit te sluiten. Streep je er twee weg of misschien toch het maximale aantal van vijf? Die keuze is aan jou. Ook het type accommodatie kies je volledig zelf. Je krijgt dus iets meer controle, maar je uiteindelijke bestemming blijft nog steeds een verrassing.

Summer Holiday

Ben jij iemand die het liefst elke dag ligt te relaxen aan het strand of combineer je dat liever met het ontdekken van een stad? Wie van de twee je ook bent: je krijgt nu de kans om dat op de enige echte srprs.me manier te doen met het thema Summer Holiday. Je beslist hoeveel uren je door wil brengen aan het strand en of je die zonvakantie wil combineren met een citytrip. Inspraak in de bestemming...krijg je uiteraard níet! Die verrassing laat je over aan de ervaringsdeskundigen van srprs.me.

"Zon, zee,...stad!"

Relax or explore?

  • Summer Holiday Relax: 5 heerlijke dagen aan het strand waar je kan relaxen met een cocktail in de hand (vanaf € 420 p.p.)
  • Summer Holiday Explore: hierbij ontdek je eerst 3 dagen lang een nieuwe stad om vervolgens je voeten 4 dagen te laten rusten in een accommodatie aan het strand. (vanaf €535 p.p.)
Stap solo - en tóch niet alleen - in een geweldig avontuur!

Solo Together

Jij wilt op reis, maar je vrienden kunnen zich niet vrijmaken en je wilt niet moederziel alleen op vakantie? Srprs.me biedt dé oplossing met het thema 'Solo Together': een groepsreis naar het onbekende, mét onbekenden! Níemand kent op voorhand de bestemming. Het enige wat je weet is dat je de komende 4 dagen lang een Europese stad verkent in het gezelschap van 4 tot 8 personen tussen 18 en 35 jaar. Spannend! ‚Äč

Story image

Raketreis

Voor de échte durvers met een groter budget maakt srprs.me het onmogelijke mogelijk. Je gaat binnenkort trouwen en wilt een over the top originele huwelijksreis of je wilt gewoon al járen dé reis der reizen maken? Go big or go home! Laat je ophalen door een raket (of misschien toch maar een helikopter?) en spendeer een nacht in het meest exclusieve hotel ter wereld. Wat de reis exact inhoudt, weet je nog niet, want die wordt volledig op maat gemaakt om jou écht te verrassen.

When your budget has no limit, the sky doesn’t either.

Beste Prijs

Sta je te springen om te vertrekken, maar houdt jouw bankrekening je met de voeten op de grond? Srprs.me biedt jou en je reisgezelschap de optie om die ervaring alsnog mee te maken voor de Beste Prijs. Om dat mogelijk te maken, vlieg je op de goedkoopste tijden en overnacht je in een hostel. Wat vaststaat is dat je 3 dagen op een onvergetelijke verrassingsreis vertrekt naar een onbekende bestemming binnen Europa. En dat voor de Beste Prijs. Score!

 

 

 

Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!