Skip to Content
De Limited Editions van srprs.me

De Limited Editions van srprs.me

Een verrassingsreis met een uniek thema!

Een srprs.me reiziger boekt een reis zonder de bestemming op voorhand te weten: pas op de luchthaven (of in de wagen met de Road Tripping formule) wordt aan de hand van een kraskaart met code de bestemming onthuld. De reisformule is trending en als jong bedrijf blijft srprs.me niet stilstaan bij zijn huidige vakantieformules. Sinds kort kan je jouw grenzen nóg verder verleggen met unieke & tijdelijke thema's! 

Een beetje het limited edition principe, maar dan met een vakantietintje!

Naast de bestaande formules zoals City Tripping, Broke of Road Tripping, komt srprs.me elke eerste dag van de maand met een nieuw avontuur op de proppen. Iedere keer een ander thema met een aftelfactor. Je hebt namelijk van de eerste tot de laatste dag van de maand om te beslissen of je deze unieke reis wilt aangaan. Boeken kan alleen zolang de aftelklok op de themapagina loopt. Wanneer je het liefst op reis wilt, is aan jou. Dat wil dus zeggen dat je het thema van de maand in januari kunt boeken terwijl je pas in mei op reis gaat. Elk thema van de maand is anders, maar heeft één terugkerende factor: je bestemming blijft een verrassing tot op het moment van vertrek.
 

INFO ONDER EMBARGO TOT 1 FEBRUARI 2017:
Thema van de maand februari 

MEET ME HALFWAY
Je lief, vriend of favoriete nicht woont in een ander land, maar jullie willen samen op avontuur? Forget distance, get together and meet each other halfway! 

Jullie kiezen het aantal dagen dat jullie willen reizen en of jullie liever in een hotel of hostel overnachten. srprs.me regelt voor jullie een leuke bestemming en overnachting ergens halverwege binnen of buiten Europa. Jullie betalen allebei je eigen deel en jullie ontvangen allebei een srprs.me kraskaart om de eindbestemming te kunnen onthullen elk vanuit zijn luchthaven van vertrek.

 

Contacteer ons
Gaëtane Ingels Project Manager
Yuri Vandenbogaerde
Gaëtane Ingels Project Manager
Yuri Vandenbogaerde
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!