Skip to Content
Beperkt studentenbudget, maar toch zin in een reisje?

Beperkt studentenbudget, maar toch zin in een reisje?

Niets leukers om de sleur van het studentenleven te breken door af te tellen naar een weekendje weg met je vrienden of lief, toch? Geen vrees voor je studentenbudget, srprs.me heeft dé studentvriendelijke reisformule ontwikkeld om ook de 'arme' studenten de mogelijkheid te geven om een weekendje weg te gaan. En de spanning van het reizen naar een onbekende bestemming krijg je er gratis bovenop!

Met de BROKE reisformule van srprs.me ga je met een klein budget op citytrip naar een willekeurige stad in Europa. Je kiest op voorhand of je 3, 4 of 5 dagen weg wilt. Jouw bestemming wordt door srprs.me uitgekozen, je vliegticket wordt geboekt en jouw slaapplaats in een leuk hostel wordt voorzien. Een week op voorhand ontvang je het weerbericht op jouw bestemming en ontvang je de kraskaart die jouw bestemming zal onthullen op de dag van vertrek. Adrenaline gegarandeerd!

Omdat studenten van bulletpoints houden, hierbij de voordelen op een rijtje:

  • De broke formule geeft je de kans om met een beperkt budget (v.a. 135€ p.p. voor vlucht & accomodatie) een citytrip te plannen en onvergetelijke herinneringen op te doen
  • De bestemming ontdek je pas op de luchthaven: spanning gegarandeerd. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat verrassingen dopamine - het gelukshormoon - vrijgeven, dus het is nog eens gezond erbovenop
  • Overnachten doe je in een centraal gelegen hip & modern hostel, ideale manier om nieuwe vriendjes te maken

Ook ter plaatse kan je de low-budget mentaliteit aanhouden: vraag locals naar goedkope & lekkere adresjes, neem een picknick mee als lunch en kook 's avonds zelf.

Don't forget: "Travelling is the only thing you buy, that makes you richer”

Contacteer ons
Gaëtane Ingels Project Manager
Over srprs.me

Met een srprs.me reis stapt de reiziger buiten zijn comfortzone en ontdekt hij pas op het vliegveld of ‘on the road’ waar hij naartoe gaat. Een goede portie dopamine (= gelukshormoon), een verrassende vakantiebestemming en leuke herinneringen gegarandeerd!